Vedligehold af båd og skib på Møn

Her på siden har du mulighed for at læse mere om vores arbejdsområder i forbindelse med vedligehold. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig. 

Vedligehold af båd og skib i Stege på Møn

Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi arbejder individuelt og skræddersyet, hvilket betyder, at vi altid hjælper dig med udgangspunkt i din situation, dine ønsker og dine behov. 

Længere levetid med vedligehold

Stege Skibs- og bådebyggeri ApS er dit foretrukne valg, hvis du ønsker professionel vedligehold af din båd eller dit skib. Med vedligehold har du de bedste forudsætninger for at bevare båden og skibet længst muligt.

Få sparring omkring vedligehold

Ønsker du sparring og rådgivning omkring, hvordan du bedst skal forholde dig til vedligeholdelsen? Hos Stege Skibs- og bådebyggeri ApS tager vi gerne en snak om, hvad det kræver at vedligeholde dit skib eller båd.

Tag os med på råd

Har du behov for sparring, gode råd eller vejledning, er vi klar til at høre fra dig. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for restaurering, er du velkommen til at henvende dig.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen drøfte dine muligheder.