Om os

Her på siden har du mulighed for at læse mere om vores firma. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Stege Skibs & Bådebyggeri ApS

Hos Stege skibs- og Bådebyggeri ApS tilbyder vi alt inden for skibs- og bådebyggeri. Herunder reparation, restaurering eller hvad netop din opgaver lyder på. Vi løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. Vores erfaring er din sikkerhed for arbejde i den bedste kvalitet.

Er du derfor på udkig efter er håndterer skibs- og bådebyggeri, er du landet det helt rigtige sted. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder. 

Skibe i alle størrelser

Vi løser både store og små opgaver samt simple og komplicerede, uanset din båd eller skibs størrelse..

Træ-, stål- og glasfiberbåde/ -skibe

Har du en opgave, der omhandler træ-, stål-, eller glasfiber, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Mange år erfaring

Vores mange års erfaring er din sikkerhed for arbejde i den bedste kvalitet. Vi udfører holdbare løsninger.

Båd ligger til ved skibsværft

Galleri

Her på siden har du mulighed for at se et udpluk af billeder i vores galleri. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig.   

Skib står på skibsværft
Dæk under vedligeholdelse
Gammel båd
Træbjælke
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen drøfte dine muligheder.