Reparation af skibe på Møn

Her på siden har du mulighed for at læse mere om vores arbejdsområder i forbindelse med reparation. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig. 

Vi tilbyder reparation af skibe i Stege på Møn

Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi arbejder individuelt og skræddersyet, hvilket betyder, at vi altid hjælper dig med udgangspunkt i din situation, dine ønsker og dine behov.  

Holdbare reparationer

Stege Skibs- og bådebyggeri ApS er dit foretrukne valg, hvis du ønsker professionel reparation af din båd eller dit skib. Med reparation har du de bedste forudsætninger for et holdbart resultat.

I tvivl om reparationen?

Ønsker du sparring og rådgivning omkring, hvor vidt reparation er den rette løsning? Hos Stege Skibs- og bådebyggeri ApS håndterer vi din opgave inden for reparation. Kontakt og lad os drøfte dine muligheder.

Tal med os om reparationen

Har du behov for sparring, gode råd eller vejledning, er vi klar til at høre fra dig. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for restaurering, er du velkommen til at henvende dig.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen drøfte dine muligheder.