Restaurering af skibe på Møn

Her på siden har du mulighed for at læse mere om vores arbejdsområder i forbindelse med restaurering. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig. 

Bevar det originale udseende med restaurering af skibe i Stege på Møn

Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi arbejder individuelt og skræddersyet, hvilket betyder, at vi altid hjælper dig med udgangspunkt i din situation, dine ønsker og dine behov. 

Professionel restaurering på Møn

Stege Skibs- og bådebyggeri ApS er dit foretrukne valg, hvis du ønsker professionel restaurering af din båd eller dit skib. Med restaurering har du de bedste forudsætninger for et professionelt resultat.

Sparring og rådgivning

Ønsker du sparring og rådgivning vedr. om hvor vidt restaurering er den rette løsning? Hos Stege Skibs- og bådebyggeri ApS håndterer vi din opgave inden for restaurering. Kontakt og lad os drøfte dine muligheder.

Tag os med på råd

Har du behov for sparring, gode råd eller vejledning, er vi klar til at høre fra dig. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for restaurering, er du velkommen til at henvende dig.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen drøfte dine muligheder.